Donanım ve Elektronik

OnePlus Ace2 Pro’nun Lansmandan Önce Bazı Özellikleri Onaylandı!

OnePlus Ace2 Pro'nun işlemcisi resmi olarak açıklandı.

OnePlus Ace2 Pro’nun bu hafta Çin’de piyasaya çıkarılacağı resmi olarak doğrulandı. İşte detaylar!

Çıkacak olan bu akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC ve 150W hızlı şarj destekli 4.800mAh pil ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Teknoloji şirketi OnePlus, yaklaşmakta olan Ace 2 Pro cep telefonunun birkaç temel özelliğini resmi olarak doğruladı.

OnePlus Ace2 özellikleri neler?

Shenzen merkezli teknoloji şirketi, akıllı telefonun bazı kamera özelliklerini ve teknik özelliklerini onayladı. OnePlus Ace 2 Pro isimli bu yeni model optik görüntü sabitlemeyi (OIS) destekleyecek 50 megapiksel Sony IMX890 birincil arka kamera sensörüne sahip olacak. Renk kontrastlarını iyileştirmesi ve daha gerçekçi görüntü çıktıları sunması beklenen bir ProXDR özelliği ise akıllı cihazın kamera kısmında yerini alacak.

oneplus-ace2-pro

Üretici firma, telefonun sinyal alma kapasitesini arttıracağını söylediği n28 ve n8 5G modemleri ile cihazları kullanıcılara servis edeceğini duyurdu. Bahsi geçen teknolojinin Wi-Fi 6E bağlantısından dört kat daha iyi performans sunduğunu şirket iddia ediyor. Ayrıca cihazın sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC ile eşleştirilmiş 24 GB LPDDR5x RAM ve 1 TB UFS 4.0 dahili depolama seçeneğine sahip olduğu da artık resmi olarak doğrulandı.

OnePlus Ace2 Pro, 6.74 inç OLED 1.5K ekranında 120 Hz yenileme hızı, 450 ppi piksel yoğunluğu, 1.600 nit tepe parlaklık seviyesine sahip. Tüm bunların yanı sıra cihaz yağmurlu günlerde ekran kullanımını kolaylaştıracak “Rain Touch” teknolojisi ile gelecek.

iPhone SE 4 ile ilgili Sızıntı Geldi!

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu