Donanım ve Elektronik

828 Fan Festivali’nde Yeni Teknoloji Tanıtılacak!

Realme ayrıca yapay zeka (AI), performans ve görüntüleme gibi alanlarda geliştirilmekte olan teknolojilerini de sergileyecek. İşte detaylar!

Realme, Perşembe günü yaptığı açıklamada, 14 Ağustos’ta yeni nesil hızlı şarj teknolojisini tanıtacağını duyurdu. Bu yenilik, 13-15 Ağustos tarihleri arasında Çin’in Shenzhen şehrinde gerçekleşecek olan yıllık 828 Fan Festivali sırasında görücüye çıkacak. Herhangi bir ayrıntı paylaşılmamış olsa da, bu duyurunun, Realme’nin Küresel Pazarlama Direktörü Francis Wong tarafından Haziran ayında varlığı onaylanan 300W hızlı şarj teknolojisiyle ilgili olabileceği tahmin ediliyor.

Realme “828 Fan Festivali’nde” yeni teknolojilerini sergileyecek!

Realme’nin açıklamasına göre, bu yeni hızlı şarj teknolojisinin arkasındaki dört önemli yenilik de tanıtılacak: şarj kapasitesi, pil teknolojisi, dönüştürücü boyutu ve güç yönetimi tasarımı. Duyuru, Realme’nin genel merkezinde, yapay zeka, performans ve görüntüleme gibi akıllı telefon deneyimini iyileştirmeyi hedefleyen diğer yeni teknolojilerin sergileriyle birlikte yapılacak.

828-fan-festivali

Bu gelişme, Realme’nin üzerinde çalıştığı 300W hızlı şarj teknolojisinin daha önce Francis Wong tarafından doğrulanmasıyla bağlantılı olarak dikkat çekiyor. Bu teknolojiyle, bir akıllı telefon bataryasının üç dakika içinde yüzde 50’ye, beş dakikada ise tam doluluğa ulaşabileceği iddia ediliyor. Realme, halihazırda Çin’e özel Realme GT Neo 5 modelinde, 4.600mAh bataryayı dört dakikada yüzde 50’ye, on dakikada ise tamamen şarj edebilen 240W hızlı şarj teknolojisini sunuyor.

828-fan-festivali

Benzer şekilde, Xiaomi’nin alt markası Redmi de Şubat ayında 300W hızlı şarj teknolojisinin bir ön gösterimini yapmış ve modifiye edilmiş bir Redmi Note 12 Discovery Edition cihazının 4.100mAh bataryasını beş dakikadan kısa bir sürede şarj etmişti. “300W Immortal Second Charger” olarak adlandırılan bu teknoloji, henüz seri üretimdeki akıllı telefonlarda kullanılmadı. Realme’nin bu yeni hızlı şarj teknolojisini tanıtmasının yanı sıra, Realme GT 7 Pro modelini de duyurması bekleniyor.

Yüzüklerin Efendisi: Moria Update İle Geliyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu