Donanım ve Elektronik

Samsung Galaxy A06 Modeli Sızdırıldı!

Samsung Galaxy A06'nın 6.7 inç LCD ekran ve çift arka kamera kurulumuyla geleceği iddia ediliyor. İşte detaylar!

Samsung Galaxy A06’nın yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve cihazın bazı ayrıntıları çıkışından önce sızdırıldı. Bu bilgilere göre, Samsung Galaxy A06’nın, bu yılın başlarında piyasaya sürülen diğer A serisi modellerine benzeyebileceği belirtiliyor. Ayrıca, şirketin web sitesinde cihaza ait bir destek sayfasının bulunması, cihazın yakında piyasaya çıkacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy A06 Tasarımı ve Özellikleri ile İlgili İddialar Neler?

Sızdırma bilgileriyle tanınan Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks), GizNext ile işbirliği yaparak Samsung Galaxy A06’nın tasarımına dair görüntüler paylaştı. Bu görüntüler, telefonun düz bir ekran ve su damlası şeklinde bir ön kamera kesikliği ile geleceğini gösteriyor. Ekranın geniş çerçevelerle çevrili olduğu ve telefonun düz kenarlara sahip olduğu belirtiliyor. Samsung Galaxy A06’nın sağ tarafında güç düğmesi (parmak izi tarayıcısı entegre edilmiş) ve ses kontrolleri yer alıyor ve bu düğmeler Galaxy A55 ve Galaxy A35’te de görülen Key Island’ın üstünde bulunuyor.

samsung-galaxy-a06

Arka panelin parlak bir yüzeye sahip olduğu ve dikey olarak hizalanmış çift kamera kurulumunun LED flaşla birlikte yer aldığı görülüyor. Arka panelin alt kısmında Samsung logosu dışında herhangi bir marka bulunmuyor. Alt kenarda ise 3,5 mm kulaklık girişi, USB Type-C portu ve hoparlör ızgarası yer alıyor. Samsung Galaxy A05’in halefi olan bu modelin, 6,7 inç LCD ekran ve MediaTek Helio G85 yonga seti ile geleceği söyleniyor. Cihazın 6 GB RAM ile donatılacağı belirtilirken, dahili depolama veya diğer bellek seçeneklerine dair bilgi bulunmuyor.

Sızdırılan görseller, telefonun çift arka kamera kurulumuna sahip olacağını öne sürse de, kamera sensörlerine dair detaylar henüz bilinmiyor. Cihazın Android 14 işletim sistemi ile çalışacağı ve 15W şarj destekli 5.000mAh batarya ile geleceği ifade ediliyor. Samsung, Galaxy A06’nın çıkış tarihi hakkında resmi bir açıklama yapmamış olsa da, kaynaklara göre SM-A065F model numarasına sahip bir cihaz için destek sayfası bulunması, cihazın yakında piyasaya sürüleceğine işaret ediyor.

Lenovo Xiaoxin Pad Pro 12.7 Tanıtıldı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu