Kültür Sanat

Red One’dan ilk Fragman Yayınlandı!

Dwayne Johnson ve Chris Evans gibi iki ünlü ismi bir araya getiren, yüksek bütçeli aksiyon filmi "Red One" için ilk tanıtım fragmanı yayımlandı. Bu film, kasım ayında sinemaseverlerle buluşacak. İşte detaylar!

Son yıllarda gişede büyük başarıya imza atan Dwayne Johnson ve Chris Evans’ı buluşturan “Red One,” bu yıl izleyicilerle buluşacak. Amazon MGM, bu aksiyon dolu film için tanıtım faaliyetlerine başladı ve bugün ilk fragmanını yayınladı.

Film, Noel Baba’nın kaçırılmasıyla başlıyor. Kuzey Kutbu’nda güvenlikten sorumlu Callum Drift (Dwayne Johnson), Noel Baba’yı Noel’den önce geri getirebilmek için ünlü kelle avcısı Jack O’Malley (Chris Evans)’den yardım istemek zorunda kalır. İkili, Noel’i kurtarmak amacıyla aksiyon dolu bir maceraya atılır. Noel Baba’yı ise J.K. Simmons canlandırıyor.

red-one-fragman

Red One, 15 Kasım’da Vizyonda!

Büyük bir gişe başarısı hedefleyen “Red One,” aslında geçen yıl yılbaşı döneminde vizyona girmeyi planlıyordu. Ancak Amazon, sürpriz bir kararla filmi bir yıl erteledi. O dönemde gelen haberlere göre, filmde ciddi sorunlar yaşanıyordu ve Amazon’un filmi ertelemekten başka çaresi kalmamıştı. Daha sonra ortaya çıkan bilgilere göre, sette yaşanan sıkıntılar nedeniyle filmin bütçesi 250 milyon doları buldu.

red-one-fragman

Bu duyumlar, “Red One”ın son yılların en büyük başarısızlıklarından biri olabileceğini gösteriyor. Ancak nihayetinde izleyicilerin tepkisi belirleyici olacak. Daha önce benzer şartlarda vizyona girip gişede başarı yakalayan filmler de oldu. Ancak şu an için “Red One” ve Amazon için durum pek iyi görünmüyor. Amazon’un bu durumu tersine çevirebilmesi için tanıtım kampanyasında çok başarılı bir iş çıkarması gerekecek.

 

Honor X60 Plus Tanıtıldı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu